Kan man få bättre än så?

Nu blev jag nojjig, och det är det värsta jag vet. Så därför skriver jag bara på. Men ibland, sånna där småsaker får en att stå still. Inte sådär härligt som det stod i skoltidningen, som att man svävar på rosa moln, tja något i den stilen stod det, och nu kommer jag bort från ämnet. Men inte på det viset. Utan att man står still, och verkligheten flyger förbi och man själv är bara. Still. Lamfast i marken. Och så blir man nojjig. Jag bestämmer mig varenda dag, som nu tillexempel. Alldeles precis nu. Och så fick jag ett sms. Kan man motstå? Klart jag kan. Jag kan ju allt. Eller?
Typ att jag mest är nervös infö morgondagen, så därför ska jag lägga mig tidigt som en skrutt. Ska stänga av av mobilen, och ladda ur mig denna nervositet och bara köra på. Rakt på och sen kunna skrika och sjunga celebrate good times. Come on! yess oh, ja så kan det vara. Och ja, verkligen, ja vilken tidpunkt so man kan säga. Och nu kommer jag ifrån ämnet igen och varför ska man ha ett ämne när man bara kan skriva fritt utan punkter och massa regler och andra saker som sman ständigt fångas av. Så, nu satta jag mig en punkt förut. Men ibland kan detkännas härligtv att slippa, bara för ett tag. Och et vet ju alla. Visst är det skönt att bara slippa för ett tag. En bråkdels sekund. Som jag kände förut när jag blev nojjig. Längtan. Nej, stopp. Det räcker. jag är aldrig nöjd som veronica sjunger. Jag lovar, jag kan fixa vem jag vill. Så sjunger hon också. Oh man kan ju lyssna på den ibland den där låten för att känna sig lite, ja, vad ska man säga. stolt? Lite bättre? Att man kan om man vill, typ? äsch jag vet inte vad jag ville säga med det, men den är medryckande. haha, såpdär brukar jag aldrig säga innan. Och det känns lite knäppt att man skrattar åt sig själv, som jag i princip gör hela tiden. Det är inte alls tragiskt, bara riktigt roligt! Snart ska jag skriva ett seriöst inlägg också, kanske om biologisk mångfald? herre! Kanonkul!

Puss. Bra helg också!

Nöjd?

Jag fick precis ett infall. Ett stort hett infall. jag ska nog ge mig ut i snöyran, och äta snön. Och kasta snön, och fånga upp snön och granska den på samma gång. Det låter som en ganska härlig grejj. Och jag själv anser ju att jag gör ganska många härliga saker, som att typ ta det lite som det kommer., Jag är ingen planerare, och det har ju sina nackdelar också. typ som att ställa sig i bostadskö, det har jag lite ångest för. Och att man inte får låna pengar förrens det året man fyller 20. Jag önskar att jag ställde mig i bostadskö när jag föddes. Jag är inte ensam om att tycka så. Men jag vill inte tänka alls på det nu, så därför ska jag nog ut i snön. Jag har ju gått och blivit duktigt till råga på allt också. jag tränar typ sex gånger i veckan, ligger i och sliter och får träningsvärk i hela kroppen. men det var ju inget interessant. Och egentligen har man ju en blogg för att skriva interessanta saker. men jag menar, alla har vi ju olika smak. Olika tycke. Och hur interessant är egentligen sveriges mest lästa blogg? Blondinbellas. jag tycker det låter lite på namnet, men jag är ju inte mode. Jag är ju snarare out-mode. Och tur är det ju att inte alla har samma smak.
Ett lyssnande på ett hjärta. Det känns så extremt ofattbart, jag menar inte det, utan det. ett det och massa häpnadsväckande tankar. För man kan ju undra varför vissa är så svåra att nå. och jag får lite såntdär konstigt klump, bra svenska kännde jag men jag har inte tid att stanna och sudda och istället så fortsätter jag att skriva som typ "låt pennan gå" som man hade i högstadiet. För edt är ju menningen. Jag stannar inte och suddar för då suddar man ju ut det jag just tänker på. När det bara flödar och jag gör det bara för min egen skull egentligen. ni vet. Egocentrisk. eller egotrippad. Som lilla ego, fy skäms. Så sant. men vi är ju alla det. Ego. Och det får man ju vara. ibland. Och läggnu märke till det där lilla ordet ibland. det är typ som det där ordet kasnke. Det är något jag kan bli så förbannad på. Jag har nog aldrig varit med om någon som säger kasnke det. Att det händer. För kasnke är samma sak som nittionio procent nej. Lovar!
Svammel fram och tillbaks. jag kanske ska ta o läsa lite av han dostevskjij. Eller vad han nu heter. En idiot. Idioten. Fy.
Hahah. Jag va på morgonspinning här i veckan. Och det roliga var att jag blev kallad så många olika saker när jag berättade det. Typ som galning. men jag är ju det, och att jag inte var riktigt klok. Men vaddå, det kan ju vara härligt!
80-talsfest. Nu smäller're

pussfredag


Vi bajsar i dricksvatten

Idag är dagen då jag blir trött på våran värld.
Vår jord består av 71 procent vatten, men ändå är 98 procent av det havsvatten.
Och det där sötvattnet det finns i glaciärerna, typ 1,5 procent befinner sig där på antarktis.
Och så finns det vatten i marken också.
Och så är vi hur många miljoner som helst i världen som ska dela på vattnet.
Och vi svenskar vi rent utsagt bajsar i dricksvatten.
Det är väl ändå skamligt?
Vi har rent vatten vart vi en går. Men är vi nöjda?
Nej, vi svenskar är nästan aldrig nöjda.
Och det är därför jag älskar att vi åkte till karlstad i helgen och bara gjorde galenskap. För då slipper man tänka på alltsammans. Då hade jag bara så förbannat kul. Vi var på myskonsert, och sen bar det av! Ester, anders, Jonathan och så jag. Vilket gäng. Jag skrattade så halsen gick av. typ. Tack för bäst helg! Den kommer adlrig glömmas. pusspuss


De gör lite som de vill

Obama blev president igårnatt.  (om nu någon råkat missa, tror inte det, men ändå)
För valet var ju då.
Och jag tycker om den mannen.
Kanske mest för att han är lite emot detdär kriget som försigår därborta och inte tänker följa i Busch fotspår hädanefter. Jag tror på Obama och det gör många Amerikaner också.
Det är ju inget lätt han har det, ta över efter krisen i landet och efter ett påstartat krig.
Det kan ju bara bli bättre kan man tänka.
Jag ska be för Obama ikväll. Tänk om jag hade vart kristen, då kanske gud skulle höra mig också!

Men... En sak jag inte tycker om är att Amerika är den enda stormakten vi har kvar.
Varför ska de få vara med i FN om de inte följer alla regler som gäller?
De gör lite som de vill.
För de är det mäktigaste landet och det finns ingen som kan sätta sig emot dom. skärpning!
Makt borde inte få finnas..
Fast jo, det kan ju göra nytta också.
Ibland.
Så jag ångrar mig lite där, fast man blir fortfarande trött på den där makten..
Eller snarare, jag blir!




Jag skulle visst promenerat ikväll. Men, så blev det inte. Som vanligt.
Imorgon börjar en träningsperiod! Love Amanda

Bergochdalvana

Jag är som en sådan, en backig jävel.
Och det där med dalvana, man är van att dala, fast också att resa sig. Så det går kanske lite jämt ut? Man vill ju inte leva som ett rakt streck eller som ett rep utan knutar. Man vill ju ändå känna att man lever, det är väl klart. Jag ska leva.
Tror jag vet vilken skola jag skå gå på nu också, birkagården, stockholm, fryshuset. läskigt men spännande.
Jag fick ett såntdär ryck då man bara vill flytta och inreda sin egna lägenhet med en massa färger och fina målningar.  Jag lyssnar på thirteen, kalla mig tråkig, men de är verkligen bra. Mysig, fast man får känslan av att man är ensam.
     Jag vill hänga upp en massa ljuslyktor i mitt tak. Och det där hålet kom tillbaks nu. Jag vet, men ibland så blir man nojjig. Jag är det. Även fast jag säger att jag inte är det, och även fast jag säger att jag inte bryr mig om såntdär så gör jag det. Inte ofta, men som idag tillexempel. Det är väl bara att måla över det? Nej, amanda, det funkar ju inte så. Man kan inte måla över något, eller strycka ett streck över saker och ting. "det man inte minns har inte hänt" Dom som säger det, ja, det är väl för att man ska känna sig lite bättre. BULLSHIT.
     I veckan for det en liten fröken till skåneland. Jag har saknat henne. Nej, det är inte samma sak att dricka öl utan en ölälskare brevid. Det är inte samma sak till ett försök till röjj när man inte är två. Och det är inte samma sak att sjunga Tick tick boom om man inte är två. Och det är inte samma sak att lära ut andra en festivalskål när man brukar vara två som gör det. Och det där med London. haha, jag drömde att vi överraskade dom på flygplatsen och hade beställt en flygresa dit också. Fast vi skulle vara borta en längre tid och vi var ute och träffade folk, medan de andra satt på hotellet och spelade kort. haha. Vilken taskig människa jag är. Men man rår ju inte för sina drömmar? haha.
     En annan grejj som är bullshit. eller man kanske inte kan kalla det så, jag råkade se en film här om veckan då det var ett spel som hette så. Roligt spel, ja, jag fick det på min hjärna och nu andvände jag det i min text. hur somhelst så är det lite trist att skolan börjar imorgon. Jag har vänt på dygnet helt fel. Jag somnade klockan 8 imorse och sov till eftermiddan. Besökte min kära farmor och sedan somnade jag där. Det sa bara poff. så sov jag en timme, tog en powernap sådär vi 7-tiden på kvällen. vaknar och går hem. Jag blev sugen på att kasta snöbollar och nylla folk. Tur jag inte fick ett infall, de hade väl inte trott jag var riktigt klok. Och, halloweenfest igår. Det var inte så mycket halloween över det hela. Vad är det egentligen? Jag hade en blå lita klänning med rosett. Jag är nojjig ändå. Jag a upp till mitt rum och skriva en låt om nojjighet. Eller om den där nojjan jag har just nu. Nej, bullshit. mhmhmohh.

Ulf lundell. Jag ska skaffa mig en sådan man! Puss godnatt. Nu ska jag ställa mig i bostadskö innan jag somnar och skriver mig en låt! interessant va? haha


RSS 2.0