Det var en mask

Äntligen är min teckning klar. Det är av kol i form av en man, ni ska få se den om ni vill. För jag blev faktiskt nöjd, och ni som känner mig vet att jag aldrig är nöjd förrens jag är bäst. Och bäst kan man ju inte vara i allt. Bäst är ju svårt att vara. Det räcker ju med att man är nöjd, och det blev jag idag.
Det är dags för ett kluttiduttinlägg och lyssna på NorahJones. Ja, det är dags!
En sparbank. Då log jag litegrann när jag tänkte på't. Och så log jag när jag tänker på Schill som är så söt. Han är en bra kille i en bra klass! I min klass. Estet. Puss

Så var det

Annanasjuice.

Bra är ju ett bra ord

Visst kan det vara så. Mest hungrar jag efter poem av något slag och ett trä-munspel i d-dur. Jag skulle betala rätt mycket för det just nu, och kaffe med. Fast då kan man inte sova och det räcker ju med det jag har så att säga.
Jag skulle vilja berätta en sak, det handlar mest om värme och stohej. Så jag avslutar nog det nu, jag har blivit för lat på senaste för att skriva sådär långa utfyllda blogg-inlägg som jag gjorde förr. Men allt kan ju inte vara som det var förr, eller att det var bättre förr som alla äldre säger. Men ärligt talat, var det verkligen bättre förr?
Jag fick ett bra tips om en bra låt på youtube. Man blir glad av bra låtar också. Och bra ä ju ett bra ord. Haha. Nä sluta nu.
Puss

Tyvärr

Så är bloggen för tillfälligt under reparation!


Och så sjöng jag varma sånger..

Tänk om jag vore kristen. Jag skulle tycka det vore ganska skönt.
Att varje dag ha någon att tacka fatt den alltid är med en, att det bara är att be för att känna närhet. Man har fler svar. Känner sig trygg. Det vore ju faktiskt ganska skönt, förstår ni mig?
Fast nu är det ju inte så. För jag har svårt att tro. Och jag blir rädd när jag hör ordet sekt. Hjärntvätt.

En sak är så underbar. Jag och min vän ska till Italien! Det är en såndär känsla så man vill, ja, ni vet när årets första sommarregn öser ner så brukar jag alltid springa runt i kortärmat och korta byxor, barfota, och sjunga varma sånger. Ni vet en såndär härliga känsla som fyller hela kroppen. En sån känsla har jag nu! Och det kan inte bli annat än härligt. Italien. Ja. Fy fan.
Skratt på helg, på hanna också. ha.

Puss. Älska bilden. Älska musiken. Jag tycker faktiskt om kent.
"Och så tänder jag ljuset, trots att du hatar att klä av dig när jag ser"

dgf


RSS 2.0