ihhhih

En mysig grej, sova sked med en stor jättehund och två katter på bröstet. Värt att testas! Jag mår perfeto och internet lockar mig inte längre. Bloggandet är kanske på sisodär priooterad sist om ni förstår.
Hoppas alla mår bra därute! Jag älskar mitt liv!
Dessutom har jag semester om två veckor, i helgen ska jag och min snygga kolla på U2! Underbarre!
Puss

prat om allt och ingenting

"Vill du ha vinterns roligaste jobb?" Ja, det vill jag! Från och med första Augusti kan man söka, och tänk att det ska jag! Inatt knarkar jag Florence Valentin (!?) och unnar mig ett och annat onyttigt. Det är ju bara tisdagsnatt en gång i veckan. Jonathan skrev nyligen att ikväll var en kväll till att känna sig djup. Den fångade mig, djupheten och härligheten. Det får den gärna göra, fånga mig alltså. Sväva och knarka ännu mer av Thåströms utseende än av Florences musik. För när jag faller, kan du ta mig iland? Ja, han kan. Den mannen kan. Han kan nog all..

Lite vettigt. Jag tycker det är så sorgligt för vår kära lärare, sockerlärare har blivit sjuk. Alldeles för sjuk och jag mår så dåligt. Jag blir så trött på att det ska drabba de härligaste människorna. Visst, livet är inte rättvist. Men om det nu finns en gud där uppe så kan väl han se till att de människor som gör gott för världen inte går och blir sjuka. Ja, ni förstår vad jag menar hoppas jag. Här på gatan.

Igår fick jag spel på att jag inte hittade mina kära målarsaker, så jag gick och köpte mig nya och fina. Nu ska det testas akvarell istället för kolmålningar. Jag har redan hunnit testa mig en bild, mycket roande. Jag mår så bra av att måla, ska försöka ta mig tid till att göra det oftare. Men det är så fruktansvärt dyrt! Särskilt för en fattig student.
Tapetsera om rum och ta hand om hund och katter. Jobba lite grann och umgås med härliga vänner. Imroogn kommer det bli en sådan dag. Först luncha med underbara Ester och sedan en fika med hannagull, därefter träffa de små tantera och gubbarna, Och, igårkväll som jag skrev om, var en härlig kväll! Nu ska knarkandet fortsätta.

Ja, så var det dags!

Vilken härlig dag, lalalaaa

Jag sjöng lite på ett bröllop igår. Vilka mysiga människor det finns här i världen, de var så underbara och naturliga på något sätt. De var iallafall jätte nöjda, och kantorn och prästen som jag åkte med var hur härliga som helst. De var som 30-åringar fast i en 60-årings kropp. Hehe, härliga människor! Man blir lycklig av sådana. Direkt efter bar det av till hembygdsgården för att spela på en 30-årsfest. Även de var så vänliga, jag har ioförsig pratat mycket med dem innan. Och människor från världen över var där. De var ifrån Finland, Norge, Mexico, England och så var det svenskar förstås. Precis sådär ska jag ha min fest när jag fyller trettio, allt var så mysigt! Det var en bra dag. Jag ställde upp o var fylletaxi också, duktig tjej!
Men nu efter en hel helgs jobb och slit så är jag ju iallafall ledig imorogn. Härligt! Då ska jag ut till en god vän och dricka päronkonjak, kan man fira sin lediga dag på något bättre vis? Nä, knappast!

Godnatt alla mysiga männsikor, nu ska jag ta igen lite sömn!


Den föll mig inte i smaken

Jag orkar inte riktigt just nu, det bara är så. Let it be.
Fast jag orkar att lyssna på min älskade Bono, han gör så att alla bekymmer i världen försvinner för ett tag. Det ligger något magiskt i luften då, som gnistrar och gör mitt blod glittrigt. Förstår gör ni nog inte heller, men äsch. Det gör inte så mycket. Jag ska se dom i sommar, U2 alltså. Turnen har fått finfina recensioner, och det gör mig lycklig. Nog ska jag stå längst fram, kanske ösregnar det eller är stekhett, mig gör det desamma. Längst fram om jag får be!

Det tuggar på, idag har jag fikat med två underbara vänner. De gör mig gott. Jag är lite ledsen över att jag missar helgen. Estetfest. Min klass. Så istället ska jag torka och torteras, usch. Jag är nog inte gjord för det där alls. Jag passar inte in bland människorna där, de kollar snett. De tycker nog inte om mig, det är det värsta jag vet. Att man får intrycket av att någon eller några inte tycker om en, fast de inte ens känner mig! Allvarligt så mår jag dåligt av sådant, blir ledsen av sådant. Jag vet vad jag inte vill bli när jag blir stor iallafall!

Nu ska jag tänka lyckliga tankar och begrava de andra i min kudde! Men först kolla resor!
Godnatt alla där ute dåva (Hittade den underbara bild på FB förut, Ge mig studentvecka!)


We are the world

Jag blev chockad, här sitter jag och kollar på Michael Jacksons begravning, och här sitter jag och gråter. Tårarna rinner, och det går inte att få stopp på dom. Jag har blivit ganska känslig på senaste, eller när det gäller tv och radio och sådant strunt. Jag gråter till extreme homemakeover, so you think you can dance.. osv. Nästan pinsamt, och så berättar jag det. Knäpp.
Jag är sämst på att designa, men vad gör det? Det är väl ändå innehållet som räknas, om det nu är bra.
Nä, nu ska jag gråta klart och ställa mig i dusch. Puh.
Puss

Baby

Jag sitter här och äter stjärnor. En egen stjärna, jag blir lyrisk.
Så var det dags igen.. Ge mig!

Jo, det var en grej till

För er musikintresserade,
jag rekommenderar starkt att besöka Hjärtats orkester, på Myspace såklart.
Bara ett sådant där okänt band som man råkade höra i förbigående. Klicka er dit på momangen!


Känslor som griper tag

Jag kände mig rädd, det varade i några ynka få sekunder, men ändå..

Skeva framtänder

Vi kallar varandra för en massa saker. På jobbet brukar dom säga "Hon den där konstiga" eller i stil med "han som går sådär fult". Varför skulle man inte kunna säga "Hon som är sådär glad" eller i stil med "han som har så vackra ögon" istället? Tänk om vi kunde hitta allt det positiva i alla människor istället för att  känna igen dem för det dåliga. Vi är ett bra märkligt djur brukar jag tänka, men det är tur att vi är bra också -ibland.

I vilket fall som helst så tog jag mig en långpromenad för en stund sen. Man hinner tänka på många saker, dels vad man ska göra med sitt liv då pengar inte räcker till och jobben i vårt land är så få. Men jag har en plan!
Ett litet jobb är fixat till hösten och till nästa kommande år är jag inne på att åka som volentär. Vi får se vart det bär, jag har ju inte brist på planer direkt. Jag vill göra allt.
Jag har länge varit inne på det här med att åka som au pair. Men inte till USA då såklart, känns inte som ett land jag skulle vilja bo i, utan Irland. Det är det som drar, eller helst Italien eller Frankrike, men med tanke på att de inte gärna talar Engelska i de länder så är det mycket svårare att hitta en värdfamilj.  Tråkigt att det är så lätt att hitta en familj om man vill till USA, kunde det inte vara så till Italien istället? Alla papper är iallafall ifyllda, referenser, information, sjukhusintygan och allt sånt där, men känner just nu att nej. Om ett år kanske, men inte just nu, inte till i höst. Det får vänta, jag har ju hela livet på mig! I dagsläget är det alltså att åka som volentär som gäller, fast inte än. Jag ska ju jobba som klangochklappledare för barn först, och på dagis! haha, spännande. Sen får vi inte glömma att jobba klart sommaren också, puh..

Sen är det kul att vänta på andra saker, det ska också bli spännande. Jag är nog lite konstig som tycker att det ska bli spännande, men jag är nyfiken på vad som kommer hända!
Och nu är det sommar, härliga sommar. Vart bär det av på vår Roadtrip mån tro? Jag är sugen på Grekland!

Eller varför inte båtluffa slog det mig nu? Det skulle vara grymt roligt, åka iväg och båtluffa. Öluffa finns ju också. Jag ska börja med ett nytt projekt inom musiken dessutom. En ny Amanda genre!
Oj vad jag bara pratar om migmigmig, fast det får man ju ibland. 
Jag hoppas verkligen att min bästaste Lisa har det bra nere i Australien, det vet jag ju att hon har! Vem är inte avundsjuk? Men alla mina vänner, De är alltidalltid så himla bra för mig! Puss!

Nog med tjat, nu ska jag sova! Don't worry be happy!


RSS 2.0