En man att hylla

Ni har säkert läst det dagligen i snart en veckas tid. Spekulationerna till varför han fick hjärtstillestånd, hans liv år efter år och vem som ska få vårdnaden om hans stackars barn. Det är såklart den kritikerrosande Micheal Jackson jag pratar om. Hans musik gjorde att världen slog dubbelvolt. Ingen hade någonsin förr hört någonting av detta slag, han gjorde underverk. Men en stjärna kan inte vara på topp hur länge som helst, efter hans storhetstid mellan 1985-90 började han långsamt till det som skulle kunna kallas för världens längsta självmord. Operation efter operation, anklagelser efter anklagelser, rättegång efter rättegång.
Det som jag tycker är så konstigt är att nu, när han är död börjar folk inse vem han egentligen var. Bakom hans sönderopererade näsa finns faktiskt en människa och inte vilken som helst. En man som under sin ungdom förändrade världen genom musik. Det är värt att hyllas, kunde han inte fått leva när vi väl gör det?
Jag vill alltså precis som en drös andra människor hylla Micheal Jackson.
Hylla honom för vad han lyckades åstadkomma och inte minnas honom som en barnpedofil med apliknande utseende. Låt oss minnas honom som den man han var. En man som förändrade världen och att han alltid, vad som än händer, kommer finnas kvar. Hans musik kommer leva kvar i våra ljusa hjärtan, hela världens kära Micheal..




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0